JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

1r. Els mitjans de transport

Els nens i nenes de primer hem treballat els mitjans de transport

Llegeix més...

Els nois i noies de 6è hem anat al Camp Nou per aprendre valors

El dijous vam anar a les instal·lacions del Barça per treballar els valors en l'esport, perquè "QUI TÉ VALORS GUANYA"

Llegeix més...

EL TIÓ DE NADAL

 

Ja feia dies que els nens i nenes del cicle d'educació infantil esperàvem l'arribada del Tió i....per fi, el dimarts va arribar!!! Però no només va arribar un tió, en van arribar dos!!

Les mestres van veure unes petjades sospitoses al pati de l'escola, i tots els infants del cicle vam sortir al pati a buscar-los, va ser molt emocionant seguir les seves petjades, trobar-los, i poder-los tocar.

Ara els hem deixat, ben tapadets amb una manta, als passadissos de l'escola. Durant aquest dies els alimentarem bé...a veure si un dia ens caguen torrons i algun regalet!

Caçadors d'històries del futur

       

 

Els nois i noies de 5è estem engrescats en una nova aventura! Durant la setmana del 13 al 17 de novembre hem participat en el Projecte "CAÇADORS D'HISTÒRIES DEL FUTUR".

Caçadors d’Històries del Futur (CHF) és un projecte de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya i finançat per l’Ajuntament de Barcelona, on experimentem amb tècniques d’storytelling participatiu. En aquest projecte, en el qual hem cola.laborat amb dos centres educatius més de la ciutat de Barcelona,  l’Institut Juan Manuel Zafra i l’Escola La Salle Gràcia, hem treballat a partir d’un joc de taula l’experiència narrativa de ficció  que ens ha permès abordar temes relacionats amb la sostenibilitat, el coneixement de l’Altre i el medi ambient.

A l’escola encara hi seguim treballant per convertir aquestes històries en... PROPERES NOVETATS!!!!

Body Percussió

Experimentem noves maneres de fer música a 3r i 4t.

Treballem en grup a medi

  

 

Els alumnes de 5è estem preparant els murals per fer  les exposicions orals sobre el tema dels SENTITS.

Voleu veure més imatges?

Llegeix més...

L'Escola Ramon Llull celebra el dia de la Música

L'escola Ramon Llull el dia 22 de novembre s'ha omplert de Música. Tot els cursos han fet alguna activitat relacionada amb la música. Els mateixos alumnes van fer mil i una propostes engrescadores!!!

Dietes equilibrades a 2n

           

Els nens i nenes de 2n hem treballat les dietes saludables amb menjars de la Mediterrània. I hem elaborat menús com d'autèntics restaurants.

4t Visitem la Biblioteca Sagrada Familia

            

Els nens i nenes de quart hem visitat la Biblioteca Sagrada Família, el dia 23 de novembre, perquè estem buscant informació sobre la gastronomia de la Mediterrània. L' Eugènia, la bibliotecària ens ha explicat el funcionament i ens ha animat a tots els que encara no som socis que ens apuntem el més aviat possible. A la biblioteca no només hi ha llibres, podem trobar revistes, pel·lícules, música, revistes ... També podem estudiar i fer treballs amb els seus ordinadors!!!

Ha estat una visita molt agradable i de molt profit!!!

Llegeix més...

Dia de la Música a 4t

 

Els nens i nenes de 4t hem gaudit construint el nostre propi instrument, en aquest dia tan especial a l'escola!!!

Hem tingut un dia molt atrafegat amb tallers de bodypercussió i d'elaboració d'instruments amb materials de reciclatge.

Voleu escoltar com sonen???

Continuarà a casa ;)

 

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!