Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes18-19

   Vine a conèixer la nostra escola!

      MARÇ 2019 . Més informació

6è. Taller de Cuina

Avui, hem anat al punt verd de la S. Família a fer el taller "Jo menjo, no llenço". Els alumnes han escoltat i participat molt bé. Primerament hem fet una visita al mercat de la S. Família, que està al costat. Havíem d'entrevistar als venedors i als compradors amb uns qüestionaris que ens han donat per grups de quatre alumnes. Després hem fet una posada en comú en tornar al punt.

A continuació hem elaborat un pastís d'aprofitament fent servir pa sec i ingredients molt senzills: ous, sucre, llet, ratlladura de llimona i una barra de pa del dia anterior. L'hem posat deu minuts al microones i, mentrestant, hem  fet un joc d’on col·locar determinats aliments donats a la nevera.

Finalment hem tastat el pastís que estava deliciós tot i que estava calent. Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé. Fins i tot ens han felicitat.

Actipati

Comencem un nou trimestre amb novetats.

Els dilluns, els dimecres i els divendres els nens i nenes gaudiran de jocs a l’hora del pati: xanques,  frisbees, bitlles, dominó gegant,  esquís…

Són els propis nens i nenes  de cicle mitjà i superior els encarregats de treure’ls i recollir-los perquè els companys i companyes de tota la primària puguin jugar. 

És genial veure a  grans i petits compartir aquestes estones!

3R. Juguem amb les Matemàtiques

 Els alumnes de 3r estem treballant diferents conceptes de numeració de forma lúdica i manipulativa.

 

INFANTIL:ARRIBADA DELTIÓ

EL TIÓ HA ARRIBAT A LA NOSTRA ESCOLA!!!

Ahir dilluns, 10 de desembre quan  els nens i nenes d’Educació Infantil vam sortir al pati ens vam trobar que havien arribat dos Tions a la nostra escola.  Ara els tenim a dintre de l’escola  i els estem cuidant molt...a veure si un dia els fem cagar!

2ns. Visita al CRAM

Les nenes i els nens de segon hem anat al CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Maríns). Hem après molt d'aquests

rèptils.

.

Llegeix més...

1r. Descobrim el tacte

Avui a les classes de 1r hem “descobert el TACTE”:

En una caixa hem anat col·locant diferents objectes cadascú de nosaltres però sense que ningú altre els veiés.

Després hem anat sortint d’un en un i posàvem la mà per un forat de la caixa, tocàvem tot el que hi havia. Triavem un objecte hi havíem de descobrir que era.

Ens ho hem passat molt bé, tots ho hem descobert!

 

Infantil. Diada de la Música. "Santa Cecília"

 

El passat dijous, dia 22 de novembre els nens i les nenes d'infantil vam celebrar la diada de la Música. 

 

Llegeix més...

2n. Colònies a la Llobeta

Ens ho vam passar molt bé.

Llegeix més...

1r. Tast d'aliments

Descobrim els sentits a partir de les fruites i les verdures: Observem, toquem, olorem, tastem,...

Llegeix més...

1r. Anem al mercat

Els nens i nenes de 1r hem muntat un mercat amb paradetes, uns fèiem de venedors i d’altres de compradors. Havíem de comprar productes per fer un menú saludable i equilibrat  entre tots . Ens ho hem passat molt bé. Ah! Teníem diners de mentida!!!!!!!!!

Llegeix més...

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació