Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

Racons de treball a infantil P5

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

A les aules de P5, a Infantil de la nostra escola, hem començat els racons d'aprenentatge. Son una activitat de treball en petit grup, alguns treballen de manera autònoma, i altres acompanyats pels dos mestres que en aquell moment els fan possible.

Són activitats d'aprenentatge on els infants, a través de l'assaig-error, practiques capacitats que tenen a veure amb els aspectes matemàtics, de la llengua i el grafisme tant de lletres com de números. És una activitat molt potent pels alumnes i a més molt gratificant.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació