JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

INICI DELS AMBIENTS A INFANTIL

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

 

Aquest mes d’octubre hem iniciat altra vegada els ambients d’infantil. Més fotos i...

Amb aquesta activitat de fort plantejament pedagògic, els mestres ofereixen als infants una gran varietat de possibilitats creatives en que treballant barrejats amb companys d’altres cursos, poden desenvolupar multitud d’habilitats que els permetran créixer en coneixements, sociabilitat, autonomia,  i llibertat creativa que els ajuda a aconseguir un important benestar personal. A hores d’ara, aquest primer trimestre, son els alumnes de P4 i P5 els qui participen mentre els de P3 s’estan adaptant per participar més endavant. De mica en mica us anirem presentant cadascú dels ambients perqquè els conegueu de ben a prop.

     

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació