Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

El PROBLEMA de la biblioteca d'aula

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Eva, una mestra de l'aula d'educació especial, ha volgut posar un moble a la seva aula, per crear un racó de biblioteca. Per fer-ho, ha demanat ajuda als seus alumnes de 4t. Els nois i noies han decidit que el primer que havien de fer era mesurar l'espai on l'Eva volia posar-lo i després, mesurar el moble.

Fer aquesta tasca ha estat tota una aventura perquè han après que havien de posar el 0 de la cinta a l'extrem d'un dels costats, que la cinta havia d'estar tensa, que la cinta no es podia cargolar, que la cinta tenia dues bandes  que mesuraven diferent i que de vegades, la cinta no podia mesurar tota la distància perquè només arribava a 150cm..

Tot i això han pogut recollir les següents mesures:  l'espai entre dues columnes 175 cm i el moble 128cm. 

Després de pensar i realitzar alguns càlculs han valorat que el moble sí hi cabia i que podiem afegir una cadira al costat. 

Moltes gràcies nois i noies!!!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació