JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

El PROBLEMA de la biblioteca d'aula

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

L'Eva, una mestra de l'aula d'educació especial, ha volgut posar un moble a la seva aula, per crear un racó de biblioteca. Per fer-ho, ha demanat ajuda als seus alumnes de 4t. Els nois i noies han decidit que el primer que havien de fer era mesurar l'espai on l'Eva volia posar-lo i després, mesurar el moble.

Fer aquesta tasca ha estat tota una aventura perquè han après que havien de posar el 0 de la cinta a l'extrem d'un dels costats, que la cinta havia d'estar tensa, que la cinta no es podia cargolar, que la cinta tenia dues bandes  que mesuraven diferent i que de vegades, la cinta no podia mesurar tota la distància perquè només arribava a 150cm..

Tot i això han pogut recollir les següents mesures:  l'espai entre dues columnes 175 cm i el moble 128cm. 

Després de pensar i realitzar alguns càlculs han valorat que el moble sí hi cabia i que podiem afegir una cadira al costat. 

Moltes gràcies nois i noies!!!

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!