Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

Celebrem la CASTANYADA

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

El 28 de novembre vam anar a la casa de colònies "El Xaloc" a celebrar la Castanyada. Entre els nens i nenes de 3r, 4t, 5è i 6è ens vam ajuntar 205 nens i 15 mestres. 

La casa està al poble de Calders (Bages) molt a prop de Manresa.

Els monitors i monitores de la casa ens van rebre amb un ball. Vam escoltar el conte de la Castanyera i vam fer panellets.

Després, pel bosc, els de 3r i 4t van fer un joc que es deia "La gincana de la castanyada" i els de 5è i 6è van a anar  a descobrir el bosc de l'entorn de la casa. Van acabar tots a l'ermita per dinar plegats. 

Va ser un dia molt complert. 

És bonic poder compartir tots junts aquesta festa.

   

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació