JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

L'escola participa a la Marató 2016

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Aquest any l'Escola Ramon Llull ha col·laborat amb  La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que se celebra avui 18 de desembre,

i que aquest any es dedicarà a sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La nostra aportació en aquesta gran festa de la solidaritat ha estat, per segona vegada, en aquests 25 anys de Marató, la realització del vídeo de promoció a la nostra escola. A més a més, al disc de la Marató d'aquest 2016, una companya del nostre centre apareix en una de les cançons.

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació