JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

El cicle mitjà engeguem amb el Projecte Tàndem

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

   

Aquest trimestre els nens i nenes de cicle mitjà (3r i 4t) hem engegat algunes activitats relacionades amb el projecte Tàndem.

El dia 24 de novembre vam anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure l’obra de teatre “ Els perseguidors de paraules”. Abans però, a l’aula vam investigar als personatges que sortien, realment ben estranys!

En grups vam investigar al Sr.dels Interrogants, a la Sra. dels Punts Suspensius, al Verb, al Superlatiu, als Barbarismes  i als petits Apòstrofs. Les tauletes i els diccionaris ens van ser molt útils.

 

    

 

L’obra va ser fantàstica i com la majoria de les histories acaba..... no us explicarem el final!! El que sí us direm és que vam poder recuperar les nostres PARAULES PREFERIDES.

 

 

Des de que estem implicats en el projecte Tàndem,  l’escola Ramon Llull i el TNC som amics, i com que els amics es fan regals... el TNC ens en va fer un. Una vegada acabada  l’obra, vam poder parlar amb els actors, els vam poder fer moltes preguntes sobre el guió i l’escenografia. Va ser molt interessant. Els nens i nens semblàvem periodistes!

 

    

 

Una vegada a l’escola, vam utilitzar les nostres paraules preferides per fer una activitat d’improvització teatral. Amb l’ajuda de la Sònia, la nostra actriu infiltrada d’Espai Teatre, ens van donar tres paraules  i vam  haver d’elaborar una petita història i, ràpidament representar-la com si fóssim estàtues, en tres imatges. La resta de companys havien d’endevinar de què anava la història, no va ser fàcil i vam riure molt.

     

Això de les arts escèniques és divertit!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació