JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

1r: taller amb la Fundació Miró

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El passat mes de novembre vam desenvolupar una Proposta plàstica al centre.  Vam fer un Taller a l'escola relacionat amb la visita Escultures i mirades realitzada prèviament a la Fundació.

 Durant la nostra sortida a la Fundació ens vam parlar sobre els processos creatius que hi ha darrera d’una escultura: ordenar, apilar, instal·lar, resituar, trobar

Després de visitar la Fundació, vam realitzar una sessió a l'aula. Aquesta sessió ens va oferir la possibilitat d'explorar què és una escultura a partir de materials i objectes presents en la vida quotidiana.

Han estat dos dies molts interessants!! Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses noves.

 

 

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!