JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

1r: taller amb la Fundació Miró

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El passat mes de novembre vam desenvolupar una Proposta plàstica al centre.  Vam fer un Taller a l'escola relacionat amb la visita Escultures i mirades realitzada prèviament a la Fundació.

 Durant la nostra sortida a la Fundació ens vam parlar sobre els processos creatius que hi ha darrera d’una escultura: ordenar, apilar, instal·lar, resituar, trobar

Després de visitar la Fundació, vam realitzar una sessió a l'aula. Aquesta sessió ens va oferir la possibilitat d'explorar què és una escultura a partir de materials i objectes presents en la vida quotidiana.

Han estat dos dies molts interessants!! Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses noves.

 

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació