JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Inicial: L'elaboració de l'oli, a Can Ribas

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982.

El passat dimarts, 13 de desembre, els alumnes de cicle inicial vam fer una sortida per aprendre més coses sobre L'ELABORACIÓ DE L'OLI, A CAN RIBAS.  En arribar, amb els autocars, vam veure que ja ens esperaven els monitors, a l'entrada del poble. Després d’esmorzar, a la plaça del mercat de Bigues, vam visitar el trull de Can Saperas, en grups reduïts, allà ens vam fer una explicació del procés d'elaboració de l'oli. En acabar vam marxar cap a Can Ribas en autocar i ,a la zona de les oliveres, ens vam explicar: el conreu i la recollida del fruit amb les borrasses. També ens vam parlar de  les principals característiques de l'arbre i del fruit i per acabar vam recollir olives, per fer-les adobades a la tarda. Després de dinar vam realitzar una  petita sortida al bosc a recollir plantes aromàtiques  per adobar les olives. Més tard vam fer l’ elaboració de la recepta de les olives adobades en acabar vam tastar pa amb oli del trull. Va ser una sortida molt xula i ens ho vam passar molt bé.  Aquí us deixem algunes fotografies.

 

 

 

 

 

 

 

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació