JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

L'escola,en un llibre d' Elisenda Roca.

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La nostra amiga, la periodista, presentadora i escritora, Elisenda Roca ens ha dedicat el seu darrer llibre. A més a més la nostra escola surt a les il·lustracions. Els alumnes de primer la recorden molt bé perquè quan feien P3 ens va visitar i, a la biblioteca de l'escola, al raconet d'infantil, ens va explicar un munt d'històries fabuloses. 

Te invitamos a descubrir Barcelona de la mano de un libro pop-up. Te llevará a lugares encantadores, de la montaña al mar, del río Llobregat al Besós, la ciudad más conocida y la que esconde secretos. Pasea por cada página con curiosidad para ver fragmentos de diferentes distritos de la ciudad. Barcelona pop-up es una ciudad ilustrada y llena de historias que te cautivarán.

T

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!