JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

L'escola,en un llibre d' Elisenda Roca.

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La nostra amiga, la periodista, presentadora i escritora, Elisenda Roca ens ha dedicat el seu darrer llibre. A més a més la nostra escola surt a les il·lustracions. Els alumnes de primer la recorden molt bé perquè quan feien P3 ens va visitar i, a la biblioteca de l'escola, al raconet d'infantil, ens va explicar un munt d'històries fabuloses. 

Te invitamos a descubrir Barcelona de la mano de un libro pop-up. Te llevará a lugares encantadores, de la montaña al mar, del río Llobregat al Besós, la ciudad más conocida y la que esconde secretos. Pasea por cada página con curiosidad para ver fragmentos de diferentes distritos de la ciudad. Barcelona pop-up es una ciudad ilustrada y llena de historias que te cautivarán.

T

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació