JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Quarts de final del Certàmen de lectura

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

             

Avui, dimecres 29 de març,  al conservatori del carrer Bruc s'han celebrat els quarts de final del "Certamen de Lectura en veu alta" del districte de l'Eixample. L'escola hi participava amb els alumnes Carlos Arango de Cicle mitjà, Adrià Armengol per Cicle superior i en Leo Tang per la categoria d'aula d'acollida. Tots ho han fet fantàsticament bé i especialment en Leo que ha guanyat aquesta ronda i passa a la semifinal de Barcelona.

Felicitats LEO!!!

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!