Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

P5. VISITA DELS MOSSOS A L'ESCOLA EL 17 DE MAIG

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Avui han vingut els Mossos d’Esquadra a veure els infants de P5. Han portat el seu cotxe i els nens i nenes que han volgut hi han pogut pujar, han pogut encendre la sirena, les llums d’emergència i els més atrevits han pogut parlar per l’altaveu!!

Tots estaven molt emocionats i tenien un munt de preguntes per fer als Mossos que poc a poc han anat responent. Els dos Mossos  han explicat als infants el que han de fer si es perden al carrer i també quin és el número on hem de trucar si mai els necessitem.

Al marxar han encès les sirenes i ens hem pogut acomiadar amb la mateixa emoció que els rebíem!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació