Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

12è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres»

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

 

 

Aquest curs els alumnes de cicle superior han tingut l'oportunitat de participar com a jurat en el 12è Premi de Literatura Infantil "Atrapallibres" organitzat per El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). La mestra Roxana s'ha encarregat d'organitzar-ne tot el funcionament i hem comptat amb la dinamització i el recolzament de la Paula Jarrin, qui a més de ser una mare de l'escola, és llibretera i la persona que ens ha enredat en aquesta fantàstica aventura.

L'objectiu del Premi de Literatura "Atrapallibres" és aconseguir que els major nombre possible d'infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre; participin en les tertúlies organitzades a l'escola i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l'oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar.

 

                                                                     

Els nois i noies han hagut de llegir aquests tres llibres seleccionats. Per cert, el  llibre més valorat ha estat "El nen que         va xatejar amb en Jack Sparrow" però... els tres, us els recomanem!!!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació