JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Teatre de neurociència a l'escola.

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

Els nens i nenes de quart, cinquè i sisè hem assistit al teatre de l'escola per veure una obra de neurociència. I vosaltres us preguntareu què pot ser això ???.

Doncs, a través de la màgia del teatre i dels seus personatges: en Sinaptor i la investigadora Rose Marie hem entès com  el nostre cervell percep l'exterior a través dels sentits,  les connexions neuronals, el funcionament del nostre cervell, què passa amb les persones malaltes d'Alzheimer i la importància de fer les coses amb emoció. 

Hem aprés que quan som nens i nenes no podem patir l'Alzheimer i en canvi hem descobert la plasticitat del nostre cervell. Els records que més importants són per nosaltres són aquells que hem viscut amb la intensitat de les emocions!!

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!