JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

A 4t cerquem informació

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

Els nens i nenes de quart estem aprenent a buscar informació per fer el treball de les diferents comarques. Ens trobem a la biblioteca les dues classes de quart i treballem junts fent grups de tres companys/es. Estem utilitzant ipads i alguns grups tenen ordinadors portàtils. Ja sabem quin cercador hem d'utilitzar i les pàgines més adients. També recollim la informació i els trets que identifiquen les comarques de muntanya, plana i litoral. Quan estem a la classe ho posem en comú i hem començat a classificar la informació en funció de la seva importància, treballem les idees principals i les secundàries. Això ens farà falta a tota la primària i nosaltres ens estem iniciant!

 

 

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!