JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

A 4t cerquem informació

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

Els nens i nenes de quart estem aprenent a buscar informació per fer el treball de les diferents comarques. Ens trobem a la biblioteca les dues classes de quart i treballem junts fent grups de tres companys/es. Estem utilitzant ipads i alguns grups tenen ordinadors portàtils. Ja sabem quin cercador hem d'utilitzar i les pàgines més adients. També recollim la informació i els trets que identifiquen les comarques de muntanya, plana i litoral. Quan estem a la classe ho posem en comú i hem començat a classificar la informació en funció de la seva importància, treballem les idees principals i les secundàries. Això ens farà falta a tota la primària i nosaltres ens estem iniciant!

 

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació