JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

A 4t estem perduts a la immensa mar blava ...

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

 

El 30 d'octubre l'escola Ramon Llull ha inagurat l'exposició de la Mediterrània i els nens i nenes de quart hem rebut a les famílies amb una cançó marinera per excel·lència!!! 

Si voleu saber més dels preparatius, nervis, assajos, ... només cal continuar llegint.

 

Durant molt dies hem estat assajant, afinant i fent proves al nostre passadís, a les classes i també al pati. Com molt bé podeu comprovar, el nostre primer públic van ser la resta d'alumnes de l'escola. Volíem cantar com veritables mariners i marineres davant dels pares i mares. Tots els nostres esforços s'han vist recompensats amb totes les felicitacions rebudes. Moltes gràcies famílies!!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació