Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes18-19

   Vine a conèixer la nostra escola!

      MARÇ 2019 . Més informació

4t Visitem la Biblioteca Sagrada Familia

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

            

Els nens i nenes de quart hem visitat la Biblioteca Sagrada Família, el dia 23 de novembre, perquè estem buscant informació sobre la gastronomia de la Mediterrània. L' Eugènia, la bibliotecària ens ha explicat el funcionament i ens ha animat a tots els que encara no som socis que ens apuntem el més aviat possible. A la biblioteca no només hi ha llibres, podem trobar revistes, pel·lícules, música, revistes ... També podem estudiar i fer treballs amb els seus ordinadors!!!

Ha estat una visita molt agradable i de molt profit!!!

   

Hem pujat a la planta dels grans per trobar llibres més especialitzats i l'Eugènia ens ha explicat el codi que fan servir i com ho havien de mirar a les prestatgeries. 

 

    

 

Tot va començar quan els nostres delegats i delegades van trucar a la biblioteca per saber si ens podrien rebre i ajudar-nos a trobar informació del nostre projecte.

 

 

A la Biblioteca els hi ha encantat parlar amb nosaltres, que els expliquem els nostres treballs i que necessitàvem la seva ajuda!!!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació