JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Caçadors d'històries del futur

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

       

 

Els nois i noies de 5è estem engrescats en una nova aventura! Durant la setmana del 13 al 17 de novembre hem participat en el Projecte "CAÇADORS D'HISTÒRIES DEL FUTUR".

Caçadors d’Històries del Futur (CHF) és un projecte de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya i finançat per l’Ajuntament de Barcelona, on experimentem amb tècniques d’storytelling participatiu. En aquest projecte, en el qual hem cola.laborat amb dos centres educatius més de la ciutat de Barcelona,  l’Institut Juan Manuel Zafra i l’Escola La Salle Gràcia, hem treballat a partir d’un joc de taula l’experiència narrativa de ficció  que ens ha permès abordar temes relacionats amb la sostenibilitat, el coneixement de l’Altre i el medi ambient.

A l’escola encara hi seguim treballant per convertir aquestes històries en... PROPERES NOVETATS!!!!

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!