Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

Caçadors d'històries del futur

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

       

 

Els nois i noies de 5è estem engrescats en una nova aventura! Durant la setmana del 13 al 17 de novembre hem participat en el Projecte "CAÇADORS D'HISTÒRIES DEL FUTUR".

Caçadors d’Històries del Futur (CHF) és un projecte de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya i finançat per l’Ajuntament de Barcelona, on experimentem amb tècniques d’storytelling participatiu. En aquest projecte, en el qual hem cola.laborat amb dos centres educatius més de la ciutat de Barcelona,  l’Institut Juan Manuel Zafra i l’Escola La Salle Gràcia, hem treballat a partir d’un joc de taula l’experiència narrativa de ficció  que ens ha permès abordar temes relacionats amb la sostenibilitat, el coneixement de l’Altre i el medi ambient.

A l’escola encara hi seguim treballant per convertir aquestes històries en... PROPERES NOVETATS!!!!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació