JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

EL TIÓ DE NADAL

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

Ja feia dies que els nens i nenes del cicle d'educació infantil esperàvem l'arribada del Tió i....per fi, el dimarts va arribar!!! Però no només va arribar un tió, en van arribar dos!!

Les mestres van veure unes petjades sospitoses al pati de l'escola, i tots els infants del cicle vam sortir al pati a buscar-los, va ser molt emocionant seguir les seves petjades, trobar-los, i poder-los tocar.

Ara els hem deixat, ben tapadets amb una manta, als passadissos de l'escola. Durant aquest dies els alimentarem bé...a veure si un dia ens caguen torrons i algun regalet!

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!