Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

3r. La bústia de correus.

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Aquí teniu les fotografies de quan vam anar a llençar la carta a la bústia de correus tot fent un passeig.

En les darreres setmanes hem treballat la CARTA. Vam començar fent diferents lectures de cartes i comprensions lectores d’aquesta tipologia. Es va remarcar la utilitat de les cartes abans i actualment com a mitjà de comunicació per a poder parlar amb amics i familiars que estan lluny. A l’hora d’escriure-la es va aprofitar per repassar alguna norma ortogràfica, els signes de puntuació i el seu format on no ens hi podem deixar: la data, la salutació, el comiat i la signatura.

La Rosa i el Jordi, van escollir a quin company/a havien d’escriure i….sobretot, també vam aprendre que és importantíssim escriure bé l’adreça del destinatari perquè li arribi sense problemes i, per últim, a col·locar-hi el segell!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació