Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

A LA CLASSE DELS MARINERS JUGUEM AMB LES LLUMS I LES OMBRES

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La mama del Giorgio (Alessandra), va venir a la classe dels mariners a explicar-nos moltes coses interessants sobre els objectes, les seves formes i les seves ombres...vam aprendre que les ombres es poden moure i que poden ser de colors!!! 
L'Alessandra ens va portar material per poder jugar amb les llums de colors, amb les ombres, amb el moviment,... i ens ha deixat aquest material per a fer un raconet a l'aula per tal que continuem experimentant. Moltes gràcies!

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació