JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

1r.Viatge per la Mediterrània

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Al mes de maig als 1rs vàrem rebre la visita de la Valentina i la Joana, dues capitanes dels seus vaixells, estaven molt  tristes perquè havien perdut el seu millor amic.

Ens van preguntar si les volíem ajudar, i tot seguit vam emprendre un viatge força llarg per la Mediterrània. Vàrem passar per Marsella, Nàpols, Atenes, Alexandria, Tànger i finalment el port de Barcelona.

En aquest recorregut hem après moltes coses: les parts d’un vaixell, cançons, a fer pizza Napolitana, un poema, el sirtaki, l’alfabet egipci i moltes coses més.

   

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació