JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

4t. Campanya Donació de Sang

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

 

El passat 18 d’octubre ens van fer una visita molt especial a l’Escola Ramon Llull. Es tracta de l'empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya “El Banc de Sang i Teixits” que té com a missió garantir l'abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya.

Als nens  i nenes de 4rt ens han encarregat una missió molt important. Serem els encarregats d’organitzar una DONACIÓ DE SANG a l’escola el proper mes de gener.

Agraïm la seva confiança i us demanem que esteu atents a la web perquè anirem informant d’aquest projecte tan important.

Els nens  i nenes de 4rt de l’escola Ramon Llull.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació