Casal d'Estiu

Pla de Reobertura 20-21

 

Beques de Menjador

  

 

6è. Taller de Cuina

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Durant la darrera setmana, els alumnes de 6è, hem realitzat diverses sessions al punt verd de la Sagrada  Família a fer el taller "Jo menjo, no llenço".

Els alumnes han escoltat i participat molt bé. Primerament hem fet una visita al mercat de la S. Família, que està al costat. Havíem d'entrevistar als venedors i als compradors amb uns qüestionaris que ens han donat per grups de quatre alumnes. Després hem fet una posada en comú en tornar al punt.

A continuació hem elaborat un pastís d'aprofitament fent servir pa sec i ingredients molt senzills: ous, sucre, llet, ratlladura de llimona i una barra de pa del dia anterior. L'hem posat deu minuts al microones i, mentrestant, hem  fet un joc d’on col·locar determinats aliments donats a la nevera.

Finalment hem tastat el pastís que estava deliciós tot i que estava calent. Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé. Fins i tot ens han felicitat.

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació