Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

Jocs Florals 2019

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

 

 

Ahir, dimarts 23 d’abril, diada de Sant Jordi, vam celebrar el lliurament de premis del certamen literari que cada any té lloc a l’escola.  Enguany amb moltes novetats ja que aquest curs 2019 es van afegir en aquesta festa literària l’alumnat d’infantil, els més petits de la casa. També vam participar, per primer cop, els alumnes de l’Aula d’Acollida amb la representació de la seva versió de la llegenda de Sant Jordi i també es van estrenar els alumnes de la SIEI amb la presentació del seu video-conte de Sant Jordi. Per acabar dir-vos que les creacions presentades podien ser individuals, per parelles , per grups o per aules. Felicitats a tots els participant i especialment als guanyadors. Els textos es podran veure a l'EXPO LLUL.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació