JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Noves Extraescolars Robòtica i Xinés

Teniu disponibles totes les activitats per grup.Les hem preparat, des de l'Ampa, perquè els nostres fills i filles trobin una activitat enriquidora i educadora, esportiva o cultural, que els engresqui.
Mireu-vos-ho, apunteu-vos-hi i gaudiu-les!!

 

Curs

/dies

Hora iniciDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
1er 16:30 Multiesport Artesania i expressió plàstica Multiesport Artesania i expressió plàstica Ballem
Iniciació Escola Futbol/ Iniciació Escola Futbol/  
Patinatge Bàsquet Patinatge Bàsquet  
Xinès Iniciació Escalada Manualitats Iniciació Escalada  
Orquestra Orff Circ Jazz Circ  
      Anglès Kids Brain  
 
 
Mensualitats
Activitats Hores setmanals Socis Ampa No socis
Multiesport 2 h 21.00 € 31.00 €
Inciació Patinatge 1h/2 h 15,00€/29,00€ 25,00€/39,00€
Xinès 1 h 23,00 € 33,00 €
Orquestra Orff 1h 24,50€ 34,50€
Artesania i expressió plàstica (1) 1h/2 h 15,00€/29,00€ 25,00€/39,00€
Escola futbol/basquet 2h 21,00€ 31,00€
Iniciació Escalada 2h 21,00€ 31,00€
Circ 2h 21,00 € 31,00
Jazz 1h 25,00 € 35,00
KidsBrain 1h 24,50 € 34,50 €
Ballem (1) 1 h 15,00 € 25,00 €
Grups minins amb aquest preu 10 nens, grups de 8 nens el preu s'incrementarà fins a 18,00 €
Anglès en iniciar el curs es pagaran 25 € per material ( motxilla, àbac, book, notebook, llapis, goma, flashcards, set de galledes, stickers i jocs on line.

Multiesport
Seguim treballant les habilitats motrius bàsiques fent una introducció general dels diferents esports, que coneguin i practiquin diferents esports mitjançant formes jugades, per tal d’ampliar les experiències motrius i orientar al nen/nena en les diferents possibilitats de pràctica esportiva més endavant. (esports: futbol, bàsquet, jokey, rugby, handbol, acrosport.

Iniciació al patinatge
Es treballa tant les tècniques individuals com les habilitats pròpies del patinatge, introduint aspectes com la coordinació, el ritme, es fan les primeres coreografies de grup, etc.

Xinès
Nivell elemental: es dirigeix a nens que no han tingut cap contacte amb la llengua xinesa o només han fet el nivell preescolar. S’apren el sistema de pronunciació xinés, s’ escriuen i reconeixen caràcters bàsics i comencen a pronunciar-se en situacions quotidianes senzilles.

Orquestra Orff
Amb aquesta activitat oferim la possibilitat de gaudir de la música des de la pràctica musical, formant grups instrumentals on es canta i es toquen instruments de plaques. ( Instruments ORFF): carrilons, metal·lòfons, plats etc.), sense deixar de treballar, nocios de lectura i escriptura musical. D'aquesta manera aconseguim que els nens tinguin una experiència vivencial de la música des de la participació activa i a més a més, sense oblidar la improvisació i la composició. El repertori serà composat pels nens i també proposat pel professor, respectant l'edat i el nivell de coneixements. Es faran servir cançons del repertori tradicional del país i del mon. Els arranjaments instrumentals es faran de forma col·lectiva amb la coordinació del professor, aprofitant el potencial individual o col·lectiu. La simple instrumentació de les orquestres Orff permet interpretar peces musicals amb finalitat, fins i tot per a infants sense formació musical. Aquesta activitat està destinada a nens de 1r fins a 4t s'hi poden apuntar alumnes de tots els nivells musicals. El material per a la classe de Conjunt Instrumental: Piano o teclat; equip de música. Els instruments de percussió: Un carrillo Studio 49 per a cada alumne.

Artesania i expressió plàstica
Mitjançant l´art plàstic, crear nous espais de creativitat i imaginació. MATERIALS: PAPER, FUSTA, VIDRE, TÈXTILS, PASTES MODELABLES... TÈCNIQUES: PINTURA, ARTS DECORATIVES, MOSAIC, CLOISSONÈ, MODEL.LATGE, COLLAGE... PECES: NINES, TITELLES, QUADRES, FIGURES, MÀSCARES, BISUTERÍA... TREBALL DEL COLOR, LA TEXTURA, LA FORMA, EL DISSENY... (el taller inclou tots els materials)

Escola Futbol/ Basquet
El futbol i el bàsquet es treballen de la mateixa manera. Es tracta de dos esports col·lectius, que un cop introduïts es treballaran de forma sistemàtica els seus fonaments bàsics: normes, tècnica, tàctica i estratègia, habilitats físiques específiques. Es potenciaran aspectes com l’autoestima, l’esforç personal, el treball en equip, la responsabilitat, el companyerisme, etc.
Iniciació a la Escalada
Desenvolupar i ampliar el ventall gestual del cos i la coordinació de moviments. Desenvolupar actituds de respecte i tolerància cap a un mateix i la resta de companys. Transmetre sensacions i experiències motrius noves que generen motivació per conèixer activitats diferents. Treballar l’educació integral de l’alumne (interdisciplinarietat).
Circ
Es treballa la vessant artística des de tècnica circense i la creació artística (malabars, monocicle, equilibris sobre objectes, figures per parelles, trios...), i l’educació en valors a partir del treball educatiu: treball en equip, relació, solidaritat
Jazz
La dansa jazz és una dansa amb base clàssica, extravertida i molt rica musicalment. Es adequada per nens, adolescents i adults. No s’ha de confondre amb la música jazz, la dansa jazz es energia en moviment. Una mostra de dansa jazz son les obres musicals de Broadway o alguns vídeo clips. Una classe de jazz es compon d’exercicis d’estiraments, tècnica, salts, girs, desplaçaments i una variació (ball) en el que cada professora aplicant la seva pròpia creativitat converteix en única i diferent per l’entusiasme de l’alumnat.
ANGLÈS KIDS BRAIN
El programa KidsBrain es desenvolupa en anglès, millora el vocabulari i la comprensió dels nens en l'idioma de Shakespeare i ensenya als nens com fer càlculs mentals ràpids visualitzant els moviments de l'àbac.
BALLEM Taller de Dansa Moderna
Aprendre a gaudir tot ballant. Iniciar-se en els principals passos de ball i ritmes. Aprendre a expressar-se mitjançant la dansa. Crear nous espais d’imaginació. Aconseguir una bona coordinació corporal, ritme i coordinació, coreografies, moviment i espai.
 

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació