JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Alumnes de l'escola al Catakrac de BTV

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
 
Els alumnes de l’Escola Ramon Llull van ser els protagonistes en el reportatge del programa infantil CATAKRACK que es emès per la cadena BTV; on practiquen a la seva escola diverses activitats del Programa Golf a les Escoles de la Federació Catalana de Golf amb el professional del seu club de referència Francisco Perez.
 
Aquí et deixo uns enllaços de la federació catalana de golf.
 
 
 
Comentari de la noticia:
 

Després de realitzar l’activitat del Programa Golf a les Escoles al seu centre escolar, 50 alumnes de 4t de primària de l’Escola Ramon Llull van gaudir d’un baptisme de golf  a les instal·lacions del seu club/camp de referència Metropolitan Golf Barcelona el passat dilluns; on van poder posar en practica tot l’aprés a la seva escola i van poder visitar un camp de golf de veritat per primera vegada!

Com a reconeixement i agraïment a la seva participació van rebre els diplomes i carnets exclusius per a participants del Programa Golf a les Escoles, amb els quals  podran gaudir i aprofitar-se de condicions avantatjoses!

Felicitats a tots els alumnes de l’Escola Ramon Llull que van participar en un Baptisme de Golf per primera vegada i esperem trobar-vos de nou el curs vinent!

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació