JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Mes activitats d'ambients a infantil

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

A la nostra escola, ja fa dies que fem ambients de experimentació i joc simbòlic, però ara després de iniciar el segon trimestre, ampliem la oferta d’ambients als qui els infants poden participar, a més de que també s’incorporen els nens i nenes de P3.

A aquests, els primers dies, cal ajudar-los a fer la tria, però més endavant, l’autonomia pròpia ja els permet actuar amb tota la llibertat.

A hores d’ara els ambients son: construccions, manetes, hospital, cuina, l’art, jocs motrius, titelles i contes, disfresses, ordinadors, jocs de taula i invents.

{phocagallery view=categories|imagecategories=1|imagecategoriessize=1|hidecategories=4,1}

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació