JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Mes activitats d'ambients a infantil

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

A la nostra escola, ja fa dies que fem ambients de experimentació i joc simbòlic, però ara després de iniciar el segon trimestre, ampliem la oferta d’ambients als qui els infants poden participar, a més de que també s’incorporen els nens i nenes de P3.

A aquests, els primers dies, cal ajudar-los a fer la tria, però més endavant, l’autonomia pròpia ja els permet actuar amb tota la llibertat.

A hores d’ara els ambients son: construccions, manetes, hospital, cuina, l’art, jocs motrius, titelles i contes, disfresses, ordinadors, jocs de taula i invents.

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!