Xarxes Per Al Canvi

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, un projecte d'innovació on les arts escèniques s’insereixen com a eix transversal dins el currículumVols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Preinscripció 2019-20

 

      Vine a conèixer la nostra escola! 

      7 i 13  de març a les 09:30

     19 de març a les 15:15

 Més informació

P5. APRENEM A TREBALLAR EN EQUIP

LES CLASSES DELS CONTORSIONISTES, EQUILIBRISTES I ACRÒBATES, APRENEM A TREBALLAR EN EQUIP.

HEM TREBALLAT EL CONTE “DESORDRE MONSTRUÓS” ON HEM APRÈS QUE CADA MEMBRE DE L’EQUIP FA LA SEVA FUNCIÓ I ÉS IMPORTANT  PER CONSTRUIR, ENTRE TOTS, UN GRAN DRAC.

HEM DRAMATITZAT EL CONTE AMB DISFRESSES, I HEM ELABORAT UN “GRAN DRAC”, PER EQUIPS, UTILITZANT DIFERENTS TÈCNIQUES PLÀSTIQUES.

P4/6è Preparant la Diada de Sant Jordi

El divendres passat els nens i nenes de 6è, van baixar a la classe de p4b i vam preparar tots plegats  el cartell del taller que farem per  S. Jordi i també per parelles van mesurar i tallar les cintes per tenir_ho tot preparat.

Va ser una experiència molt maca, tots els nens( grans i petits) van participar molt il·lusionats i estaven molt motivats.

Llegeix més...

P3.A La mamà de la Martina ens explica un conte!!

 Hola!!! La setmana passada, la Laura, la mamà de la Martina, ens va venir a veure. Va venir a la classe a explicar-nos un conte: la història del peix Irisat.  Ens va agradar molt!!! També vam fer manualitats perquè ens havíem de construir el nostre propi peix... Moltes gràcies Laura!!! 

Llegeix més...

P3B.VISITA A LA BIBLIOTECA DE FORT PIENC


El dimecres, 3 d’Abril, els petits de la classe de la BANDA DE MÚSICS (P3B) vam anar a LA BIBLIOTECA del FORT PIENC. 

La bibliotecària, la Laura, ens va explicar un conte molt maco: “EL CORB QUE NO TENIA AMICS…” Després ens va ensenyar tot l’espai que hi ha per a nens/es d’infantil com nosaltres. És una biblioteca mooolt bonica!

També, vam estar mirant,  una bona estona, molts contes. Tots molt macos i cuidats! Ens va agradar moltíssim anar-hi.

Aquí van algunes fotografies de la sortida. Volem tornar… però amb els papis eh?

Llegeix més...

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació