JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

1r-2n. El Corredor del Montnegre

 

 

Última excursió dels nens i nenes de primer i segon, hem anat al Corredor.

Llegeix més...

1r. Can Coll (Collserola)

 

Els alumnes de 1r hem anat a Can Coll ( Collserola) i hem experimentat el bosc amb els sentits: escoltar els sons de la font i dels ocells, olorar el terra com els senglars, caminar descalços per les fulles............ ens ho hem passat molt bé!!!!!!!!

Llegeix més...

2n. Instruments a l'Aula de Música

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita dels pares de la Gala a la classe de les barques

Els pares de Gala Cano de P5 C han vingut a la classe a fer-nos una activitat de pintura. ens ha agradat molt!

Visita del pare de la Alice a la classe dels Mariners

Arnaud, el papa de la Alice, va venir a la classe dels mariners i ens va explicar moltes coses interessants sobre els mariners i els vaixells, ens va explicar contes i ens els va deixar a la classe. També ens va deixar una armilla salvavides, que tots i totes ens vam posar!

4t. Actors per un dia.

 Els alumnes de 4t primària hem participat en el rodatge del trailer de presentació de la nova temporada del TNC (TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA). Durant un matí hem fet d'actors i actrius "professionals". Ha estat una experiència increïble. Us conviden a veure el video.

Llegeix més...

Diada de Sant Jordi: Premis Jocs Florals

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, vam celebrar a l'escola els jocs florals. Va ser una jornada molt bonica i els contes i les poesies eren precioses. Moltes felicitats a tots i a totes els/les  participants i en especial als guanyadors i els guanyadores:

 

4t. La màquina del temps

Les nenes i els nens de quart hem inventat i construït una màquina del temps per poder entendre millors les diverses èpoques de la prehistòria i la història.

Llegeix més...

1r. Les professions: els bombers

Els nens i les nenes de primer hem anat al Parc de Bombers de la Vall d’Hebron per conèixer de més a prop la seva feina.

Llegeix més...

P5. Visita al museu de les aigues (AGBAR)

 

 

 

 

 

Els dies 17 i 18 d'aquest mes d'abril, les classes de P-5 vam anar al MUSEU DE LES AIGÜES (AGBAR) a Cornellà. Els monitors, ens van explicar el procés de l'aigua fins que arriba a les nostres cases (activitat a l'aire lliure).

Després vam veure les màquines (calderes, eines, aixetes, tubs...) per on passa l'aigua.

Ens ha agradat molt i les activitats han estat molt interessants.

 

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació