JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

INFANTIL:ARRIBADA DELTIÓ

EL TIÓ HA ARRIBAT A LA NOSTRA ESCOLA!!!

Ahir dilluns, 10 de desembre quan  els nens i nenes d’Educació Infantil vam sortir al pati ens vam trobar que havien arribat dos Tions a la nostra escola.  Ara els tenim a dintre de l’escola  i els estem cuidant molt...a veure si un dia els fem cagar!

2ns. Visita al CRAM

Les nenes i els nens de segon hem anat al CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Maríns). Hem après molt d'aquests

rèptils.

.

Llegeix més...

1r. Descobrim el tacte

Avui a les classes de 1r hem “descobert el TACTE”:

En una caixa hem anat col·locant diferents objectes cadascú de nosaltres però sense que ningú altre els veiés.

Després hem anat sortint d’un en un i posàvem la mà per un forat de la caixa, tocàvem tot el que hi havia. Triavem un objecte hi havíem de descobrir que era.

Ens ho hem passat molt bé, tots ho hem descobert!

 

Infantil. Diada de la Música. "Santa Cecília"

 

El passat dijous, dia 22 de novembre els nens i les nenes d'infantil vam celebrar la diada de la Música. 

 

Llegeix més...

2n. Colònies a la Llobeta

Ens ho vam passar molt bé.

Llegeix més...

1r. Tast d'aliments

Descobrim els sentits a partir de les fruites i les verdures: Observem, toquem, olorem, tastem,...

Llegeix més...

1r. Anem al mercat

Els nens i nenes de 1r hem muntat un mercat amb paradetes, uns fèiem de venedors i d’altres de compradors. Havíem de comprar productes per fer un menú saludable i equilibrat  entre tots . Ens ho hem passat molt bé. Ah! Teníem diners de mentida!!!!!!!!!

Llegeix més...

4t. Campanya Donació de Sang

 

 

El passat 18 d’octubre ens van fer una visita molt especial a l’Escola Ramon Llull. Es tracta de l'empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya “El Banc de Sang i Teixits” que té com a missió garantir l'abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya.

Als nens  i nenes de 4rt ens han encarregat una missió molt important. Serem els encarregats d’organitzar una DONACIÓ DE SANG a l’escola el proper mes de gener.

Agraïm la seva confiança i us demanem que esteu atents a la web perquè anirem informant d’aquest projecte tan important.

Els nens  i nenes de 4rt de l’escola Ramon Llull.

1r. El cos humà

 A les classes de primer hem treballat el cos. Per poder aprendre les parts del cos hem dibuixat la silueta d’un nen i una nena de la classe . Els hem pintat i hem posat amb etiquetes parts del cos a sobre de les siluetes. Ens ha quedat molt xulo.

Llegeix més...

Eleccions Consell Escolar: participa !!

 

Eleccions als consells escolars dels centres educatius

VOTACIONS

DIMECRES, 28 DE NOVEMBRE DE 2018 

DE 09:00 A 10:00

DE 16:30 A 17:30

 

Els consells escolars són els principals òrgans de participació en la vida dels centres ja que acullen les veus dels docents, alumnat, famílies, personal d’administració i de serveis i de l’administració pública, etc. Per mitjà dels Consells Escolars de Centres es pot contribuir a la construcció d’una millor educació per l’alumnat actual dels centres i també de properes generacions.

 

Calendari del procés electoral 2018

Els representants del consell escolar són escollits per un període de quatre anys, però cada dos anys es convoquen eleccions per renovar la meitat dels seus membres. Les eleccions per a la renovació del consell escolar les convoca el director del centre públic o la persona titular del centre privat concertat.

calendari eleccions consell escolar de centres

Funcions del consell escolar de centre

El consell escolar de centre és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre i, entre d’altres coses, té les següents funcions:

 • Avaluar la programació general anual del centre, sense perjudici de les competències del claustre del professorat, en relació amb la planificació i l’organització docent.
 • Conèixer les candidatures a la direcció i els projectes de direcció presentats pels candidats.
 • Participar en la selecció del director del centre, en els termes que estableix la normativa. Ser informat del nomenament i el cessament dels altres membres de l’equip directiu. Si s’escau, previ acord dels seus membres, adoptat per majoria de dos terços, proposar la revocació del nomenament del director.
 • Informar sobre l’admissió dels alumnes i les alumnes, amb subjecció al que estableixen aquesta Llei orgànica i les disposicions que la despleguin.
 • Conèixer la resolució de conflictes disciplinaris i vetllar perquè s’atinguin a la normativa vigent. Quan les mesures disciplinàries adoptades pel director corresponguin a conductes de l’alumnat que perjudiquin greument la convivència del centre, el Consell Escolar, a instància de pares, mares o tutors legals, pot revisar la decisió adoptada i proposar, si s’escau, les mesures oportunes.
 • Proposar mesures i iniciatives que afavoreixin la convivència en el centre, la igualtat entre homes i dones, la igualtat de tracte i la no discriminació, la resolució pacífica de conflictes i la prevenció de la violència de gènere.
 • Promoure la conservació i la renovació de les instal·lacions i de l’equip escolar i emetre informe sobre l’obtenció de recursos complementaris, d’acord amb el que estableix l’article 122.3.
 • Emetre informe sobre les directrius per a la col·laboració, amb fins educatius i culturals, amb les administracions locals, amb altres centres, entitats i organismes.
 • Analitzar i valorar el funcionament general del centre, l’evolució del rendiment escolar i els resultats de les avaluacions internes i externes en les quals participi el centre.
 • Elaborar propostes i informes, a iniciativa pròpia o a petició de l’Administració competent, sobre el funcionament del centre i la millora de la qualitat de la gestió, així com sobre els altres aspectes relacionats amb la seva qualitat.
 • Qualsevol altra que li sigui atribuïda per l’administració educativa.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació