PROGRAMA DE SUPORT A LA LECTURA

El Programa “Suport a la lectura” és impulsat per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (IMEB). Té com a objectiu fomentar la comprensió i el gust per la lectura, com a eines que contribueixin a l’èxit escolar i l’aprenentatge al llarg de la vida.

Llegeix més...

PROJECTE JOVES SOLIDARIS A L'ESCOLA (FUNDACIÓ PERE TARRÉS)

L'objectiu  d'aquest projecte és que els alumnes, siguin més solidaris i cooperatius i s'impliquin en projectes que puguin ajudar als altres.

PROJECTE "JA NEDO"

Permet experimentar noves possibilitats motrius per assolir els primers desplaçaments autònoms en el medi aquàtic.El programa pretén assegurar que l’alumnat finalitzi l’educació Primària havent adquirit els coneixements bàsics de control motriu en el medi aquàtic. 1r (tot el curs) i 5è o 6è (només casos especials i un trimestre).

ÈXIT 1

L'amic@gran m'ajuda a estudiar La columna vertebral del programa Èxit1, amb una trajectòria de més de dotze anys, és el reforç escolar durant el curs que vincula les escoles de primària amb els seus instituts de referència. S’adreça a alumnat de 5è i 6è i 1r i 2n d’ESO amb l’objectiu d’ajudar-los a adquirir hàbits d’estudi i autonomia en el procés d’aprenentatge en el pas de l’etapa educativa.

Llegeix més...

POEMES QUE ENS APROPEN

Intercanvi de coneixements a través de la poesia Projecte d’intercanvi de coneixements entre alumnes de cicle superior de Primària i del’ESO dels centres educatius i les persones que integren el teixit comercial, cultural isocial dels barris de Sagrada Família i Fort Pienc.
L’objectiu del projecte és afavorir la comunicació intercultural entre l'alumnat dels centres educatius i el teixit veïnal, contribuint a crear vincles entre la població i enfortir el comerç de proximitat.

PROJECTE JUNTS .Educació per al desenvolupament.

"Junts" és un projecte d'intercanvi i cooperació entre escoles de Barcelona i diferents parts del món. Les escoles de diferents indrets del món comparteixen cada any elements de la seva cultura. El primer any intercanvien contes, el segon cançons populars i el tercer encara es decidirà en funció de l'intercanvi.El projecte pretén apropar dos móns llunyans, però cada vegada més propers a les nostres aules, a partir de la seva cultura popular.Aquest treball es pot realitzar gràcies al treball de diferents ONGs. Fruit d'aquest treball cooperatiu cada curs s'editarà un llibre amb els contes o les cançons il·lustrades i un CD on es podran sentir les diferents versions realitzades en les diferents  llengües.

http://junts-bcn-chengdu.blogspot.com.es/