Sis raons per anar de colònies

  1. Perquè fomenten l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.
  2. Perquè donen a conèixer els valors del territori, promovent la identitat cultural dels infants i el sentit d'arrelament.

  3. Perquè són una eina educativa que posa a disponibilitat dels mestres un espai on promoure la curiositat innata les infants, la descoberta naturalista i l'aproximació científica, experimental i vivencial als principals ecosistemes naturals del territori català, reforçant totes les àrees curriculars del treball a l'aula i ambientalitzant el projecte educatiu del centre.

  4. Perquè afavoreixen la cohesió del grup, el treball cooperatiu dels infants i tanmateix consolida el treball en equip dels mestres.

  5. Perquè és una singularitat del Model Educatiu català.

  6. Perquè és una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants, i deixar-la de fer comporta perdre una part del nostre patrimoni i robar un petit tros de la història vital de cadascun dels infants.

 

COLÒNIES 2018-2019

 

                  INFANTIL P5 . CASA DE COLÒNIES LA LLOBETA. AIGUAFREDA. MONTSENY

28-29 de maig de 2019

PRIMÀRIA 2n.  CASA DE COLÒNIES LA LLOBETA. AIGUAFREDA. MONTSENY

7-8-9 de novembre de 2018

PRIMÀRIA 4t. ALBERG-REFUGI CAP DEL REC. LLES  DE CERDANYA

24,25 de gener i 31 de gener de 2019 i 1 de febrer de 2019

PRIMÀRIA 6è. CASA DE COLÓNIES MASIA DORADA (SALOU). 

27-25-29 de maig de 2019