JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Projecte a Gàmbia de Bàsquet Ramon Llull

Hola famílies!

Des de Bàsquet Ramon Llull hem fet un vídeo d'imatges del viatge que varem fer a Gàmbia aquest passat mes d'Agost, on varem dur a terme una intervenció esportiva amb els nens i nenes del poblat. Molt del material esportiu comprat va ser gràcies a la col·laboració de famílies del Llull i, és per aquest motiu, que us volíem donar les gràcies.

Us esperem a la JORNADA ESPORTIVA d'aquest any, que la farem cap al mes d'Abril on tots i totes podrem participar de diferents modalitats esportives als patis del LLULL!!

VEURE VÍDEO

#SomRamonLlull

Comunicat Resolució Subvencions Esports

Benvolgudes families,

l'Ajuntament de Barcelona comunica l'endarreriment en les concessions de les beques per a activitats extraescolars esportives, donat que s'ha de gestionar una ampliació de la partida pressupostària, per tal d'atendre a totes les sol·licituds que han rebut.

Us adjuntem el comunicat oficial realitzat per l'Ajuntament de Barcelona al respecte.

Comunicat Resolució Subvencions

#JoSocRamonLlull

Activitats Artístiques C.B. Ramon Llull

 

Havíeu sentit a parlar de les Activitats Artístiques dels nostres amics del C.B. Ramon Llull? Perquè no només vivim d'esport!

 

Llegeix més...

Extraescolars 2017-2018

Ja tenim aquí la proposta d'activitats extraescolars per a aquest nou curs! Doneu un cop d'ull a la graella d'activitats i preus o passeu-vos per l'AFA per a que us resolguem qualsevol dubte!

 

#JoSocRamonLlull

 

Graella d'activitats i preus

Cicle Infantil

P3

P4

P5

 

Cicle Inicial

1r

2n

Cicle Mitjà

3r

4t

Cicle Superior

Preus

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació