JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

SÓM ESCOLA TÀNDEM

 Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer. Més informació

Projecte a Gàmbia de Bàsquet Ramon Llull

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Hola famílies!

Des de Bàsquet Ramon Llull hem fet un vídeo d'imatges del viatge que varem fer a Gàmbia aquest passat mes d'Agost, on varem dur a terme una intervenció esportiva amb els nens i nenes del poblat. Molt del material esportiu comprat va ser gràcies a la col·laboració de famílies del Llull i, és per aquest motiu, que us volíem donar les gràcies.

Us esperem a la JORNADA ESPORTIVA d'aquest any, que la farem cap al mes d'Abril on tots i totes podrem participar de diferents modalitats esportives als patis del LLULL!!

VEURE VÍDEO

#SomRamonLlull

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!

Perfil del contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió a través d’Internet de l’activitat contractual de l'escola Ramon Llull de Barcelona amb la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a aquesta informació.

Mes informació