JORNADES CULTURALS

Al voltant de la diada de Sant Jordi la nostra escola realitza cada any les Jornades Culturals. Vols conèixer-ne més?

Portes obertes 17-18

a conèixer la nostra escola!

El 14,15 i 16 de febrer.

 Més informació

SÓM ESCOLA TÀNDEM

Escola Ramón Llull + TNC, iniciem un projecte on les arts escèniques s’insereix com a eix transversal dins el currículum.Vols saber més?

Volem acollir!

persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences.A totes els volem dir: casa nostra és casa vostra.

Projecte a Gàmbia de Bàsquet Ramon Llull

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Hola famílies!

Des de Bàsquet Ramon Llull hem fet un vídeo d'imatges del viatge que varem fer a Gàmbia aquest passat mes d'Agost, on varem dur a terme una intervenció esportiva amb els nens i nenes del poblat. Molt del material esportiu comprat va ser gràcies a la col·laboració de famílies del Llull i, és per aquest motiu, que us volíem donar les gràcies.

Us esperem a la JORNADA ESPORTIVA d'aquest any, que la farem cap al mes d'Abril on tots i totes podrem participar de diferents modalitats esportives als patis del LLULL!!

VEURE VÍDEO

#SomRamonLlull

Comunicació de pares i mares

La posta en funcionament de la figura de pares i mares delegats de curs es una eina molt útil en la comunicació del centre amb les famílies. Sisplau doneu les vostres dades al vostre delegat per tal de no quedar exclosos de aquest canal tant eficaç.

Socialització de llibres de text

Saps que passa amb els teus llibres?

Doncs... t'ho informem aqui!